المقادير: فرخه متوسطة الحجم، 2 كوب فريك، بطاطس مقطعه مكعبات، بصله كبيره مبشوره، ملح وفلفل، ماء، سمن .
طريقة الاعداد: حمرى الفريك فى معلقة سمن ثم ضعى الفريك والملح و الفلفل و الماء واتركيه على النار حتى ينضج .
احشى الفرخه بالفريك ثم ضعى الباقى فى ورق المونيوم على شكل مركب .
حمري البصله فى السمن في صينيه وضعي الفرخه المحشيه فى الوسط وضعي حولها البطاطس المكعبات و مراكب الفريك.
غطى الاناء وضعيه على النار حتى يغلى ثم ادخليه الفرن مع وضع الماء المحيط
بالفرخه فوقها بالمعلقه كل فتره حتى النضج ثم ارفعي الغطاء و اتركيها تحمر.
ملحوظه:ممكن يكون الحشو ارز و البطاطس اى نوع تفضلى
الطبق
[/quote]
طريقة الاعداد: حمرى الفريك فى معلقة سمن ثم ضعى الفريك والملح و الفلفل و الماء واتركيه على النار حتى ينضج .
احشى الفرخه بالفريك ثم ضعى الباقى فى ورق المونيوم على شكل مركب .
حمري البصله فى السمن في صينيه وضعي الفرخه المحشيه فى الوسط وضعي حولها البطاطس المكعبات و مراكب الفريك.
غطى الاناء وضعيه على النار حتى يغلى ثم ادخليه الفرن مع وضع الماء المحيط
بالفرخه فوقها بالمعلقه كل فتره حتى النضج ثم ارفعي الغطاء و اتركيها تحمر.
ملحوظه:ممكن يكون الحشو ارز و البطاطس اى نوع تفضلى
الطبق
|